5 lucruri pe care trebuie să le știți despre sacou

5 lucruri pe care trebuie să le știți despre sacou

Ce vă vine în minte când vă gândiți la sacou?

Ei bine, unii ar spune că sacoul trebuie să se potrivească la pantaloni pentru ca ținuta să fie formală. Dar nu vă grăbiți; în timp ce aceasta este o definiție corectă a sacoului, sunt mult mai multe detalii de luat în considerare.

Ne dorim ca dumneavoastră să fiți un expert ale detaliilor sacoului după citirea acestui articol.

Mai jos vă prezentăm 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre sacou.

1. La un singur rând sau la două rânduri de nasturi

Cândva, sacoul cu două rânduri de nasturi a fost un element de bază pentru bărbați. După perioada postbelică, sacoul cu două rânduri de nasturi nu a mai fost atât de apreciat. Acest lucru a fost posibil pentru că producătorii au fost obligați să utilizeze mai puțină țesătură din cauza raționalizării din timpul și după război.

În locul lui a venit sacoul cu un singur rând de nasturi, care acum reprezintă cea mai recunoscută piesă din ținuta bărbaților.

Această schimbare de popularitate a celor două sacouri ține până în ziua de azi.

Dar această nu trebuie să vă oprească din planurile dumneavoastră de a achiziționa un sacou la două rânduri de nasturi, dacă reușiți să găsiți unul care să vă placă. Acest tip de sacou semnifică atât calitatea, cât și formalitatea.

te

2. Doi nasturi vs trei nasturi

Înainte de a aborda subiectul cu privire la regula celor doi sau trei nasturi, cel mai important e să discutăm despre care din cele două să le evitați.

La un moment dat veți găsi un sacou cu patru sau cinci nasturi. Dacă nu sunteți un jucător de baschet sau nu aveți aproape doi metri și ceva înălțime, trebuie să evitați acest tip de sacou. Este potrivit pentru bărbații înalți care au nevoie de acest echilibru.

Acum, despre sacoul cu doi sau trei nasturi:

Sacoul cu doi nasturi. Ca regulă, trebuie ca întotdeauna nasturele de sus să fie închis, iar cel de jos, nu. Acest tip de sacou arată cel mai bine în culori închise, solide și este considerat mai formal decât versiunea cu trei nasturi.
Sacoul cu trei nasturi. Nasturele din mijloc trebuie fie întotdeauna închis, iar nasturele de este la latitudinea fiecăruia fi închis nu. Este cunoscut faptul cu este închis sacoul la nasturi cu formal este acesta, așadar nu uitatati acționați .

3. Sacou cu umerii de ”moi” ”accentuati”

Stilul de umăr unui costum este inspirat din de origine, având tabere, italienii britanicii fiind jucătorii cheie.

Sacou cu umerii ”moi” – sacou italian cu umerii moi, se regăsesc la costume de slim fit casual.

Sacou cu umerii ”accentuati” – de origine , acestui de sacou este definit cel bine ținutele formale. cazul care sunteți un avocat bancher trebuie aveți câteva dintre acestea dumneavoatra.

Ambele au loc bărbaților, timp acestea se potrivesc bine ținutei dumneavoastră. Potrivirea umărului este este cea grea pentru un croitor atunci când vine de modificări.

4. Nasturii de la mâneca sacoului

Știați că nasturele de la mâneca sacoului este o modalitate foarte bună de a spune care este calitatea costumului?

Tot ce trebuie să faceți pentru a confirma acest lucru este să încercați să descheiați nasturii de pe mâneca. Dacă se deschid, înseamnă ca acel costum este de o calitate înaltă.

În ceea ce privește numărul de nasturi de pe mâneca, patru este considerat standard, dar se acceptă și cu trei, de asemenea.

Încercați să evitați sacourile care au cinci sau mai mulți nasturi și mai puțin de doi. Acest lucru este nepotrivit și de prost gust.

5. Căptușeala sacoului

Căptușeala sacoului poate fi definită ca materialul din interiorul sacoului care poate conține aceeași țesătură ca și exteriorul sau. Căptușeala joacă un rol critic în adăugarea structurii și greutății sacoului. În general, există două tipuri de căptușeală a sacoului:

Naturală – țesătură cea mai comună fiind mătasea. Sacourile cu căptușeală de mătase sunt foarte scumpe și mult mai greu de realizat. În schimb sunt foarte confortabile pentru purtat.

Sintetică – țesătura cea mai des întâlnită la sacouri.