Colaborari

Scopul nostru este de a obtine un produs potrivit, oferindu-va cea mai satisfacatoare experienta in crearea costumului dorit. Asiguram calitate si precizie pentru toate produsele confectionate de noi, iar acest lucru este foarte bine evidentiat de jucatorii echipei de fotbal Universitatea Craiova ce au ales fara niciun dubiu sa poarte costumele confectionate de noi. Fiecarui costum i se ofera atentie deplina, calitatea este una de top si putem spun ca suntem unii dintre cei mai buni in aceasta arie intrucat acordam o importanta deosebita tuturor aspectelor activitatii noastre.

 

Costumele noastre personalizate sunt confectionate de specialisti in lucru care va ofera increderea de a lasa pe mana noastra aceasta sarcina importanta. Avem croitori experimentati ce nu vor lasa nimic la voia intamplarii pentru a va oferi un rezultat ideal, avand parte de costume foarte bine adaptate, cu materiale de cea mai inalta calitate.


Frumusetea vine numai dintr-un echilibru perfect intre eleganta, stil si creativitate, fiind lucrurile care ne-au caracterizat dintotdeauna si ne-au adus in punctul in care sa fim sponsorii echipei de fotbal Universitatea Craiova, iar totodata, noi sa avem sansa de a crea un costum special pentru fiecare jucator in parte.